Body & balance

Ontdek de perfecte balans voor je hond

Bij FeelHappyTogether, geleid door mij, Jessica Verstrepen, begrijp ik dat een gezonde en gelukkige hond meer nodig heeft dan alleen beweging en voeding. Daarom bied ik de Body & Balance dienst aan, gericht op het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn van jouw hond. Deze dienst is speciaal ontworpen om zowel het lichaam als de geest van jouw trouwe viervoeter in balans te brengen.

Wat is Body & Balance?

Body & Balance is een integrale benadering die zich richt op:

 • Fysieke fitheid: Oefeningen en activiteiten die de spierkracht (minder blessures), flexibiliteit en algemene conditie van jouw hond verbeteren.
 • Mentale stimulatie: Spelletjes en uitdagingen die de geest van jouw hond scherp en actief houden.
 • Emotioneel welzijn: Technieken en therapieën die stress en angst verminderen, en de emotionele gezondheid van jouw hond bevorderen.

  Uniek bij FeelHappyTogether

  Wat FeelHappyTogether uniek maakt, is dat ik zowel individuele sessies als groepslessen aanbied voor maximaal 4 honden per les. Deze kleinschalige aanpak zorgt ervoor dat elke hond de aandacht en zorg krijgt die hij of zij verdient. Daarnaast werken we aan het versterken van de band tussen jou en je hond, wat leidt tot een harmonieuze en gelukkige relatie.

Waarom kiezen voor Body & balance?

 • Persoonlijke aandacht van Jessica Verstrepen: Bij FeelHappyTogether krijg je altijd mijn deskundige zorg en aandacht.
 • Op maat gemaakt: Elk programma wordt aangepast aan de individuele behoeften van jouw hond.
 • Integrale benadering: Ik geloof in een allesomvattende aanpak die zowel het fysieke als mentale welzijn van jouw hond verbetert.
 • Versterken van de band: Ik help je met de band tussen jou en je hond te versterken of nog meer te versterken.
 • Zelfvertrouwen groeien: Door middel van deze oefeningen groeit het zelfvertrouwen van jouw hond en vermindert angstig gedrag.

Voorbeelden

Artikel
Artikel

Wil je graag een training boeken?

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.