Puberhond

Puberhonden: samen groeien, samen sterker!

De puberteit bij honden is een cruciale fase, vol uitdagingen maar ook vol kansen. Onze Puberhonden Groepstraining is speciaal ontworpen om deze unieke periode in het leven van je hond te omarmen, met trainingen die gericht zijn op het versterken van de band, het verbeteren van gehoorzaamheid, en het navigeren door de uitdagingen van het adolescent zijn.

Waarom kiezen voor "Samen groeien, samen sterker!"?

  • Doelgerichte aanpak: Onze trainingen richten zich op de unieke behoeften en uitdagingen van puberhonden, van het verstevigen van basiscommando's tot het omgaan met afleidingen.
  • Sociale vaardigheden: Groepstraining biedt de perfecte kans voor je hond om te leren interageren met soortgenoten, essentieel voor hun sociale ontwikkeling.
  • Begrip en communicatie: We leggen de focus op het verbeteren van de communicatie tussen jou en je hond, zodat jullie elkaar beter leren begrijpen en samenwerken.
  • Positieve versterking: Onze methoden zijn gebaseerd op beloningsgericht trainen, wat zorgt voor een positieve leeromgeving en de relatie tussen hond en geleider versterkt.

Voordelen van Puberhonden Groepstraining

  • Versterkte relatie: Door samen te leren en uitdagingen aan te gaan, bouwen jij en je hond aan een sterke, onverbrekelijke band.
  • Aangepaste oplossingen: Onze trainingen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de specifieke gedragingen en behoeften van jouw hond.
  • Praktijkgericht leren: In een groepssetting wordt je hond blootgesteld aan realistische situaties en prikkels, wat het leren in de echte wereld vergemakkelijkt.
  • Ondersteuning en gemeenschap: Je maakt deel uit van een groep gelijkgestemde hondenliefhebbers, wat zorgt voor een ondersteunend netwerk van advies en vriendschap.

Voorbeelden van oefeningen

Zelfbeheersing rondom eten, speeltjes, mensen en honden


Omgaan met ongewenst gedrag

Aandacht voor je in de nabijheid van andere afleidingen


Uitdagingen geven d.m.v. hersenwerk en spelletjes

Hier komen na één keer roepen


Parcourtjes lopen; balans training

Wil je graag een training boeken?

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.