Volwassen

Verfijning en uitdaging

In de wereld van hondentraining is er altijd ruimte voor groei, zelfs voor volwassen en meer gevorderde honden. Ons programma voor gevorderde honden is speciaal ontworpen om de band tussen jou en je trouwe viervoeter te verdiepen, terwijl we samen werken aan het onderhouden en verfijnen van reeds aangeleerde vaardigheden.

Persoonlijke Aandacht in Kleine Groepen

  • Kleine groepjes: Met een maximum van 4 honden per groep garanderen we persoonlijke aandacht voor elk duo, zodat elke oefening zorgvuldig kan worden afgestemd en indien nodig bijgestuurd.
  • Diepgaande uitleg: We bieden niet alleen praktische training, maar delen ook de 'waarom' achter elke methode. Dit inzicht in de gedachtenwereld van je hond versterkt jullie communicatie en begrip.

Waarom kiezen voor "Verfijning en uitdaging"?

Ons programma voor gevorderde honden is meer dan een training; het is een voortdurende ontdekkingsreis voor jou en je hond. We richten ons niet alleen op het perfectioneren van commando's maar ook op het aanbieden van nieuwe uitdagingen die de geest stimuleren en het lichaam versterken. Hierdoor blijft jullie relatie groeien en bloeien.

  • Gepersonaliseerd en flexibel: Trainingen worden aangepast aan de behoeften en het tempo van jouw hond, met aandacht voor individuele uitdagingen en successen.
  • Begrip en communicatie: Verdere verdieping van jullie wederzijds begrip verrijkt jullie dagelijkse interacties en samenleven.
  • Nieuwe uitdagingen: Door zowel mentale als fysieke uitdagingen te bieden, houden we de training interessant en stimulerend voor jouw hond.
  • Gemeenschap en ondersteuning: Word onderdeel van een gemeenschap die de voortdurende groei en welzijn van hun honden waardeert.

Voorbeelden van oefeningen

Navigeren door een behendigheidsparcours


Hertrainen van gedrag

Geavanceerde zit en blijf met afleidingen


Uitdagingen geven d.m.v. hersenwerk en spelletjes

Apporteren met specifieke instructies


Balance oefeningen

Wil je graag een training boeken?

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.