Puppy's

Samen spelen, samen leren: Groepstraining voor jouw puppy

Onze groepstrainingen voor puppy's creëren we een veilige en stimulerende omgeving waar jouw jonge viervoeter kan leren en groeien te midden van leeftijdsgenoten. Hier zijn de kernpunten van ons programma:

 • Sociale vaardigheden: In onze groepssessies leert jouw puppy om te gaan met andere honden op een gezonde en positieve manier. Dit is essentieel voor het ontwikkelen van goede sociale vaardigheden en voorkomt angst en agressie op latere leeftijd.

 • Basiscommando's: Wij richten ons op het aanleren van basiscommando's zoals zitten, blijven, en hier komen. Dit legt de fundamenten voor een gehoorzame en goedgemanierde hond.

 • Positieve versterking: Onze trainingen zijn gebaseerd op positieve versterking, wat betekent dat goed gedrag wordt beloond. Dit versterkt de band tussen jou en je puppy en bevordert een liefdevolle relatie.

 • Spelenderwijs leren: Wij geloven dat leren het meest effectief is wanneer het leuk is. Onze trainingssessies zijn ontworpen om zowel educatief als vermakelijk te zijn, zodat jouw puppy opgewonden is om te leren.

 • Veiligheid en welzijn: De veiligheid en het welzijn van jouw puppy staan bij ons op de eerste plaats. Onze groepen zijn klein gehouden om ervoor te zorgen dat elke puppy de aandacht krijgt die hij verdient en nodig heeft.

 • Ondersteuning voor eigenaren: Naast de training van jouw puppy, bieden we ook essentiële tips en trucs voor thuis. Dit zorgt ervoor dat jij als eigenaar de tools hebt om het leerproces voort te zetten buiten onze lessen om.

Onze groepstrainingen voor puppy's zijn meer dan alleen een les; ze zijn een kans voor jou en je puppy om te leren, te groeien en onvergetelijke herinneringen te maken. 


Waarom kiezen voor "samen spelen, samen leren: groepstraining voor jouw puppy"?

Kiezen voor "Samen Spelen, Samen Leren: Groepstraining voor Jouw Puppy" biedt unieke voordelen die verder gaan dan traditionele trainingen. Hier zijn aanvullende redenen, met nieuwe kernwoorden in vet, waarom dit programma de juiste keuze is voor jou en je pup:

 • Aangepaste Inhoud: Onze lessen zijn dynamisch en aanpasbaar aan de specifieke leerbehoeften en persoonlijkheden van de puppy's in elke groep, wat zorgt voor een op maat gemaakte trainingservaring.

 • Vroege probleemoplossing: Door vroegtijdige herkenning en aanpak van gedragsproblemen, leggen we de basis voor probleemloos gedrag op latere leeftijd.

 • Vertrouwen en zelfverzekerdheid: Groepstrainingen bieden unieke uitdagingen en kansen die bijdragen aan het bouwen van zelfvertrouwen bij je puppy, essentieel voor hun ontwikkeling.

 • Netwerken voor eigenaren: Het biedt een geweldige kans voor hondeneigenaren om te netwerken en ervaringen uit te wisselen, wat kan leiden tot vriendschappen en ondersteuningsnetwerken buiten de lesuren.

 • Gestimuleerde leergierigheid: Een groepssetting stimuleert nieuwsgierigheid en leergierigheid bij puppy's, waardoor ze meer betrokken en enthousiast zijn over het leerproces.

 • Ontwikkeling van geduld: Puppy's leren wachten op hun beurt en observeren terwijl anderen getraind worden, wat bijdraagt aan het ontwikkelen van geduld en zelfbeheersing.

Door te kiezen voor ons unieke "Samen Spelen, Samen Leren"-programma, investeer je in een holistische benadering van puppytraining die verder kijkt dan alleen basiscommando's. Dit programma is ontworpen om zowel de mentale als fysieke groei van je puppy te stimuleren, terwijl het jou als eigenaar de tools biedt om een levenslange positieve relatie met je hond op te bouwen.

Voorbeelden van oefeningen

Aandacht leren hebben voor de geleider


Wandelen zonder trekken


Basis van oefeningen zoals liggen, zitten, staan..


Training op dagdagelijkse dingen; pootjes afdrogen, dierenarts bezoek,...


  Bench training

Toestelgewenning; balans training


Wil je graag een training boeken?

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.