Puberhond

Navigeren door de puberteit: Op maat gemaakte training voor jouw jonge hond

De puberteit markeert een cruciale fase in het leven van je hond, vol uitdagingen en veranderingen. Plotselinge ongehoorzaamheid, een veranderende dynamiek in het spel met andere honden, de neiging om weg te lopen, en een toename in de behoefte aan fysieke activiteit en mentale stimulatie zijn slechts enkele van de uitdagingen waar je mogelijk mee te maken krijgt. Bovendien worden thema's zoals castratie en sterilisatie relevanter. Dit alles maakt de puberfase uniek en soms uitdagend voor zowel hond als eigenaar.

Ons programma "Navigeren door de puberteit" is speciaal ontwikkeld om jou en je hond door deze boeiende maar soms lastige periode te loodsen. We richten ons op:

  • Aangepaste training: We werken aan de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw hond. Of het nu gaat om basiscommando's of specifieke oefeningen, we stellen de training af op jullie doelen.
  • Ondersteuning en Begeleiding: Omdat elke hond uniek is, passen we onze methoden aan om het beste uit jouw hond te halen. Of je nu vragen hebt over gedrag, castratie, sterilisatie of andere pubergerelateerde onderwerpen, wij staan klaar om je te ondersteunen.

In deze fase van hun leven is het cruciaal dat honden niet alleen leren gehoorzamen, maar ook zelfvertrouwen en zelfbeheersing ontwikkelen. Onze trainingen zijn ontworpen om jullie band te versterken, terwijl je hond leert om te gaan met de veranderingen in zijn of haar leven.

Waarom kiezen voor "Navigeren door de puberteit"?

De puberteit van je hond kan een uitdagende tijd zijn, gevuld met onverwachte gedragsveranderingen en nieuwe behoeften. Dit vraagt om een benadering die niet alleen flexibel en begripvol is, maar ook aangepast aan de unieke persoonlijkheid en situatie van je hond. Hier zijn enkele redenen waarom ons "Navigeren door de Puberteit" programma de perfecte keuze is voor jou en je jonge hond:

  • Op maat gemaakte aanpak: Onze trainingen zijn volledig afgestemd op de specifieke uitdagingen en behoeften van jouw hond, waarbij we ons richten op zowel algemene vaardigheden als specifieke gedragsaanpassingen die jij belangrijk vindt.
  • Deskundige begeleiding: Met expertise in zowel hondengedrag als de emotionele en fysieke veranderingen tijdens de puberteit, bieden wij de ondersteuning die je nodig hebt om deze cruciale fase met vertrouwen tegemoet te treden.
  • Focus op langdurige resultaten: Ons doel is niet alleen om tijdelijke oplossingen te bieden, maar om een stevige basis te leggen voor een levenslange band en wederzijds respect tussen jou en je hond.

Door voor ons programma te kiezen, investeer je in een toekomst waarin de puberteit niet wordt gezien als een hindernis, maar als een kans voor groei en ontwikkeling. We zijn toegewijd aan het creëren van een positieve en productieve leeromgeving voor zowel honden als hun eigenaren, waarbij plezier en wederzijds begrip centraal staan.

Voorbeelden van oefeningen

  • Zelfbeheersing rondom eten, speeltjes, mensen en honden


Omgaan met ongewenst gedrag

Aandacht voor je in de nabijheid van andere afleidingen


    Uitdagingen geven d.m.v. hersenwerk en spelletjes

Hier komen na één keer roepen


Parcourtjes lopen; balans training

Wil je graag een training boeken?

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.