Puppy's

Samenspel & Harmonie: Een Persoonlijke Reis met je Hond

Welkom bij een trainingservaring die verder gaat dan de basis. Ons programma "Samenspel & Harmonie" biedt niet alleen de fundamenten van een gelukkig hondenleven, maar stemt elke les af op de unieke behoeften van jou en je trouwe viervoeter. Wij geloven in een aanpak die:

  • Verbinding verdiept: Door samenwerking en wederzijds begrip te bevorderen.
  • Dagelijkse gewoonten versterkt: Van het drogen van natte pootjes tot zindelijkheidstraining en het comfortabel alleen laten zijn van je pup.
  • Persoonlijke doelen realiseert: Of je nu een hond wilt die achteruit kan lopen, skateboarden,..., wij maken het mogelijk.

Ons programma gaat verder dan standaardtrainingen. Wij erkennen dat iedereen een ander traject voor ogen heeft voor zijn/haar hond of andere zaken belangrijk vind die zijn/haar viervoeter kan. Misschien wil je liever dat je hond leert om niet zonder toestemming een ruimte te betreden. Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt en passen onze trainingen daarop aan.

Balans en Zelfbewustzijn: Elke hond verdient het om zijn eigen lichaam vol vertrouwen te gebruiken. Onze balanstraining legt de basis voor een gezond, actief leven en zorgt ervoor dat je hond op elk terrein veilig en zeker kan bewegen.

Het allerbelangrijkste is dat zowel jij als je hond plezier beleven aan de trainingen. Wij streven ernaar om van elke les een vreugdevolle ervaring te maken, waarbij leren hand in hand gaat met plezier. Na elke sessie ga je naar huis met praktische tips en oefeningen om thuis samen verder te ontwikkelen.


Waarom kiezen voor "Samenspel & harmonie"?

Training bij "Samenspel & Harmonie" gaat verder dan het leren van commando's; het is een ontdekkingsreis naar diepere verbinding en plezier voor zowel hond als eigenaar. Hier zijn enkele redenen waarom ons programma zich onderscheidt:

  • Persoonlijke aanpak: Wij erkennen dat elke hond en eigenaar uniek is. Onze trainingen worden op maat gemaakt om aan jullie specifieke behoeften en doelen te voldoen.
  • Versterken van dagelijkse gewoonten: Van het aanleren van praktische vaardigheden zoals pootjes drogen tot het ontwikkelen van een routine die jullie beiden helpt om te floreren in het dagelijks leven.
  • Focus op balans en zelfbewustzijn: Onze programma's bevatten balanstraining om de fysieke gezondheid en het zelfvertrouwen van je hond te verbeteren. Een hond die zijn lichaam goed kent, is veiliger en gelukkiger.
  • Bouwen aan een onbreekbare band: De kern van onze filosofie is het bouwen aan een sterke, positieve relatie tussen jou en je hond. Wij geloven dat ware harmonie thuis begint met wederzijds respect en begrip.
  • Leer met plezier: Wij zijn van mening dat zowel honden als hun eigenaren het meeste leren wanneer ze het naar hun zin hebben. Onze lessen zijn ontworpen om leuk en boeiend te zijn, waardoor leren een vreugdevolle ervaring wordt.

Bij "Samenspel & Harmonie" geloven we dat een goede training de basis legt voor een levenslange vriendschap tussen jou en je hond. Door te kiezen voor ons programma, kies je voor een manier van leven waarin je samen groeit, elkaar beter begrijpt, en vooral veel plezier maakt.

Voorbeelden van oefeningen

Aandacht leren hebben voor de geleider


Wandelen zonder trekken


Basis van oefeningen zoals liggen, zitten, staan..


Training op dagdagelijkse dingen; pootjes afdrogen, dierenarts bezoek,...


    Bench training

Toestelgewenning; balans training


Wil je graag een training boeken?

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.