Honden uitlaatservice

Ontzorg je dag: professionele hondenservices aan huis

Heb je vaak lange dagen op het werk en vind je het soms lastig om je hond de aandacht en beweging te geven die hij verdient? Geen zorgen, ik ben hier om je te helpen. Met onze hondenservices aan huis, inclusief wandelingen op locatie en indien gewenst gehoorzaamheidstrainingen en balanstrainingen, zorgen we ervoor dat jouw trouwe viervoeter de zorg en stimulatie krijgt die hij nodig heeft.

Waarom kiezen voor onze services?

  • Flexibiliteit: Of je nu een energieke pup hebt die veel beweging nodig heeft, of een volwassen hond die meer mentale uitdagingen zoekt, wij passen onze services aan op de unieke behoeften van jouw hond.
  • Gemak: We komen naar jou toe, waardoor je hond in zijn vertrouwde omgeving kan blijven zonder dat jij je schema moet omgooien.
  • Persoonlijke aandacht: Elke hond krijgt de aandacht die hij/zij verdient. Angstige honden kunnen genieten van rustige, prikkelarme wandelingen, terwijl oudere honden deelnemen aan onze speciale 'Oldy's Groep'.

Voordelen van onze hondenservices:

  • Stressvermindering: Voor zowel hond als baasje. Kom thuis bij een voldane en gelukkige hond.
  • Aangepaste zorg: We houden rekening met de fysieke en mentale behoeften van je hond, wat resulteert in een gezondere, gelukkigere levensstijl.
  • Ondersteuning en begeleiding (indien gewenst): Naast de services kunnen wij filmpjes of een stappenplan aanbieden om bepaalde routines en oefeningen thuis voort te zetten.

Een voldane hond en een gelukkig baasje

Ontdek het gemak en de vreugde van thuiskomen bij een ontspannen en voldane viervoeter. Kies voor gemak, kies voor geluk. 

Wil je graag een uitlaatservice voor je viervoeter boeken?

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.